Werkwijze schilderij laten maken

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis, want je wilt natuurlijk wel weten met wie je in zee gaat. We bespreken dan je wensen, wanneer het af moet zijn en wat de mogelijkheden zijn. In principe zijn foto`s het uitgangspunt. Voor 25 euro maak ik een schetsvoorstel voor je, samen met een offerte. Als je daar een goed gevoel bij hebt, geef je mij de schilderopdracht en ga ik aan de slag. Tussentijds kun je bijsturen.

Dan weet je het zo snel mogelijk

Kortom, als je nu contact met me opneemt voor het plannen van een gratis kennismakingsgesprek, dan weet je zo snel mogelijk of een persoonlijk schilderij laten maken jou dat bijzondere cadeau oplevert waar je naar op zoek bent.

Werkwijze schilderij laten maken

Overleggen & foto's

Samen overleggen

We overleggen samen over wat je wilt, zoals onderwerp, formaat, kadering en stijl. Dit kunnen we per email doen, of telefonisch, of via Skype. Als je in Leiden of omgeving woont, kunnen we ook in persoon afspreken.

Duidelijke foto's

Indien van toepassing, stuur je een duidelijke foto (of foto`s) van hetgeen je wilt laten schilderen. Als het om een persoon of personen gaat, is het belangrijk dat de ogen goed zichtbaar zijn en dat de foto een hoge resolutie heeft.

Schetsvoorstel & prijsopgave

Schetsvoorstel en prijsopgave

Voor 25 euro maak ik een schetsvoorstel en een prijsopgave. De prijs hangt deels af van het formaat maar voornamelijk van het onderwerp. Het aantal uren dat ik aan een schilderij besteed, kan variëren van 8 uur tot 40 uur en soms meer. De doorlooptijd is meestal enkele weken, omdat de verschillende lagen een lange droogtijd nodig hebben.

Aanpassingen schetsvoorstel

Eventueel pas ik het schetsvoorstel aan, als je het toch liever anders hebt.

Akkoord & aanbetaling

Akkoord bereiken

Als je akkoord gaat met het voorstel en de prijsopgave, stuur je die getekend terug.

Aanbetaling van 25%

Je ontvangt een factuur voor een aanbetaling van 25%.

Aan de slag!

Na betaling ga ik aan de slag.

Tussenfasen & aanpassingen

Foto's tussenfasen

Ik houd je op de hoogte van de voortgang door enkele keren een foto te sturen van de tussenfasen.

Eventuele laatste aanpassingen

Mocht je aan de hand van de tussenfasen wensen hebben voor aanpassingen, dan mag je die doorgeven. Ik zal die dan verwerken bij de volgende fase (maximaal 3 keer).

Betaling & verzending

Laatste foto en eindfactuur

Als het schilderij af is, stuur ik een laatste foto en de eindfactuur.

Verzending inclusief Track & Trace

Na betaling verzend ik het schilderij met “track & trace.” Als je in Leiden of omgeving woont, kan ik het eventueel langsbrengen of kun je het komen ophalen.

Werkwijze Sjamaar ART Yvonne Sjamaar